vrijdag 6 november 2015

Kraamcadeautje


Een goede vriendin van mij was nog niet zo lang zwanger toen ik dit idee tegen kwam bij ons in de plaatselijke hobbywinkel. In mijn enthousiasme ben ik meteen stofjes uit gaan zoeken om er een te maken. Na het uitsnijden, verstevigen, naden omvouwen, stof plaatsen en spelden kon het vastnaaien beginnen. Van tevoren had ik me niet gerealiseerd wat een ongelofelijke klus dit zou worden. Gigantisch! Wel leuk om te zien hoe het steeds weer een  stapje vorderde en prima te doen achter een filmpje oid. Ik was wel blij zo op tijd begonnen te zijn, want tussendoor af en toe wat anders doen was ook best lekker.
Woensdagavond is de baby geboren en vanmorgen mocht ik even komen kijken. Wat een mooi meisje! Het cadeautje is op een goede plek terecht gekomen, ze vonden het erg mooi. En fijn ook om te merken dat je handwerk gewaardeerd wordt en dat er gezien wordt dat je er tijd in gestoken hebt. Hopelijk heeft de kleine meid er later veel speelplezier van.

1 opmerking:

  1. Wat een leuk cadeautje!! Kan me voorstellen dat je je dan verkijkt op de tijd die er in gaat zitten, maar nu kan de kleine meid er mee spelen!!

    BeantwoordenVerwijderen