zondag 2 november 2014

SPE maart 2014: New Look 6236


Voor Sancho mocht ik een patroon maken voor de SPE (sancho patroon evaluatie). Eigenlijk moest hij in maart af zijn, maar door mijn zwangerschap werd dat hem helaas niet. Nu is hij gelukkig toch af. Het was geen moeilijk patroon, al moest ik even behoorlijk wennen aan het engels. Ik heb ook niet alles exact zo gedaan als zij wilden, want dat vond ik niet mooi. Ik heb voor het eerst gewerkt met framilon om te rimpelen bij de mouwen en de legging. Even oefenen, maar het geeft een leuk effect!
De tricot was een uitdaging met mijn nieuwe naaimachine. Meerdere keren werd het gewoon opgevreten door mijn machine. Het werd een echt geduld werkje. Achteraf kwam ik erachter dat ik de persvoetdruk had moeten verlagen. Nou ja, leerschool voor de volgende keer zullen we maar zeggen.

1 opmerking:

  1. Ik heb het setje in het echt bewonderd, het vestje met de gerimpelde mouwtjes en de gerimpelde legging vind ik erg leuk! Kan je ook als losse onderdelen maken en combineren met een rokje of ander jurkje. Multifunctioneel!

    BeantwoordenVerwijderen