zondag 6 mei 2012

Kikker


Aanstaande dinsdag is het kleuterfeest voor Justin. Met als thema...rara ;)....kikker en zijn vriendjes. Tja, nu kon ik het natuurlijk eigenlijk niet maken om niks voor hem te maken. Al vraag ik me af hoeveel moeders er zo gek zullen zijn om zoveel werk te steken in een pak voor een paar uurtjes ;).
Maar een patroon voor een pak van deze kikker was natuurlijk nergens te vinden. Dus moest ik zelf aan de slag. Nu ben ik nogal een perfectionist en maak ik graag dingen van patroon zoals ze horen zeg maar. Ik ben niet zo'n enorme durfal wat dat betreft. Maar nu moest ik wel, anders zou er niks van terecht komen natuurlijk. En eigenlijk gaf het wel een lekker gevoel dat freestylen. Een beetje van dit en een beetje van dat maakt een hartstikke leuk geheel!
Fleece was natuurlijk het perfecte materiaal. Naait als een tierelier en hoeft verder niet afgewerkt te worden. Het elastiek door de boord heen krijgen was het meeste werk, wat een crisis zeg. Veel te dikke prop fleece natuurlijk om daar makkelijk iets door te krijgen. Maar de aanhouder wint uiteindelijk altijd.
Nu maar hopen op droog weer dinsdag (het is in principe buiten) en niet al te warm, haha, anders zweet hij zich te pletter.

7 opmerkingen:

 1. Geweldig zeg!
  En nu maar vaker zelf variëren met de patronen lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk gedaan! En hij is er superblij mee zo te zien. Wat zal ie stralen.

  Groetjes Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi geworden en leuk om weer eens iets van jou te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super geworden. En dat pak wordt vast vaker als 1 maal gedragen hoor, pas maar op datje geen bestellingen gaat krijgen. Sancho groet, anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Tamara, heb je het kikkerpak nog en will je het eventueel verhuren of verkopen? Groeten Floris Peeters

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Tamara, heb je het kikkerpak nog en will je het eventueel verhuren of verkopen? Groeten Floris Peeters

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie de reactie nu pas, sorry. Ik heb het nog wel, maar inmiddels hebben we ook nog een kleine man die er straks op de kleuterschool weer in gaat passen. Dus we houden hem nog even hier.

   Verwijderen