maandag 11 juli 2011

ABC 118 nummer 2



Het is toch te erg. Ik kwam met de jurk aanlopen en Noortje riep: mooi, mooi, pas, pas! Ze is al goed gedrild, haha.

Hier hoefde alleen de halsrand nog van gedaan te worden, dus daar had ik gisteravond wel even tijd voor.

Kunnen de jurkjes mooi mee in de vakantiekoffer. Nu alleen het mooie weer nog volgende week ;).

zondag 10 juli 2011

ABC 118 nummer 1



Zodra ik met m'n fototoestel aan kom lopen klimt Noortje al op de kist en gaat in de houding staan, haha. Vandaag moest ze er wel een beetje bedenkelijk bij kijken ;).


Ik heb van het voorjaar op het stoffenspektakel het patroon gekocht van ABC 118. Daarbij twee setjes stof, en ik had helemaal zin om ze voor deze zomer te maken. Alleen van achter de naaimachine zitten kwam maar weinig terecht, aangezien ik me helemaal niet goed voelde en er maar niet achter te komen was wat er aan de hand was. Gelukkig is de oorzaak nu bekend, het blijken galstenen te zijn. De behandeling laat, mede door onze vakantie, helaas nog even op zich wachten.


Ik vond het alleen wel enorm jammer dat die stofjes en patronen daar nu maar lagen te liggen. Een van de jongens was uit logeren, en de rest vermaakte zich wel lekker, dus ik heb me er toch maar aan gewaagd. Al snel had ik de smaak weer te pakken!

Nummer 1 is nu klaar en nummer 2 ligt nog te wachten op de halsrand. Die halsrand vond ik overigens wel even een puzzeltje, maar dat kwam misschien ook omdat het al laat in de avond was, haha. Ik wilde het graag 'even' af hebben en dat werkt toch blijkbaar niet.


Ik ben wel tevreden met het resultaat en Noortje vond het in ieder geval heel MOOOOOIIIIII....